Příběh našeho řeznictví

Poctivé řeznictví s rodinnou tradicí od roku 1999

Naše rodinná řeznická tradice pokračuje už druhou generaci. Spojuje nás láska k řemeslu, poctivá práce a chuť dělat věci tak, jak se dělaly dřív - srdcem, ručně a bez zkratek.

Jsme malé rodinné řeznictví s výrobní provozovnou nedaleko Prahy, v klidné vesničce Prostřední Lhota. Naším cílem je nabídnout zákazníkům opravdovou chuť masa - převážne bez konzervantů a s minimem soli. 

Používáme maso od českých farmářů a všechny suroviny vyrábíme od prověřených dodavatelů. Rádi si hrajeme s chutěmi - vyrábíme uzeniny i na přání, s čerstvými bylinkami, voňavým kořením nebo výběrovými sýry. Každý den v naší udírně voní bukové dřevo a pomalu se rodí chuť, která vás vrátí do dob, kdy maso mělo opravdu chuť masa.

Naší snahou není jen oslnit chutí, ale hlavně vrátit lidem důvěru v poctivé řemeslo. Proto u nás vždy platí - Poctivě dělané, s láskou vyuzené a srdcem podávané.  



Fotogalerie